Idioma:
Govern de les Illes Balears
Page
Inici / / Qui som / Pla Estratègic

Pla Estratègic

El Pla Estratègic de l’Hospital Universitari Son Espases (2018-2022) orienta l’Organització cap a l’atenció sanitària basada en el valor, un model que posa l’èmfasi en els resultats que importen a les persones i impulsa un model de treball multidisciplinari, basat en comitès i en unitats funcionals. El Pla destaca les àrees i els projectes que aportaran un major poder transformador de l’Hospital en els propers anys, sense perjudici del treball i de l’esforç que representa el dia a dia.

El Pla Estratègic posa l’accent en els elements culturals que han de facilitar la transformació i l’adaptació que els canvis socials i tecnològics exigeixen per al futur immediat. Això, juntament amb la innovació i la gestió responsable dels recursos, ha de permetre avançar en la nostra visió en el sentit d’assegurar que Son Espases es reconegui com un dels grans centres hospitalaris del país.

Cal considerar el Pla Estratègic com un instrument adaptable i obert que permet incorporar els nous reptes i les noves iniciatives que sorgeixen de l’adaptació als esdeveniments, de les propostes dels professionals o dels compromisos que s’adquireixen amb el Servei de Salut de les Illes Balears i les directrius de la Conselleria de Salut.El desenvolupament estratègic es desplega en sis eixos, cadascun dels quals es desglossa en 25 línies estratègiques, que estan conformades per projectes. Deliberadament, s’han escollit els projectes que tenen un significat transformador a fi de posar l’èmfasi en el canvi i en l’aportació de valor a l’activitat que es du a terme.

Més enllà de l’estructuració del Pla en eixos, en línies i en projectes, hi ha tres palanques que es configuren com a principis vertebradors de la totalitat del Pla Estratègic, que són:

  • Orientació a les persones, percebuda com la capacitat de l’organització d’entendre els seus processos i d’adaptar-los a les necessitats i a les expectatives dels pacients de manera que millori la seva experiència.

  • Gestió Clínica, vista com la millora de la pràctica i de la capacitat de l’organització assistencial per optimitzar els seus processos. Tot això per aportar més valor en termes d’efectivitat i de seguretat, alhora que permet prendre les decisions de gestió necessàries per contribuir a la sostenibilitat de l’Hospital.

  • Innovació i transformació digital, entesa com l’aprofundiment de la capacitat d’adaptació i de transformació dels processos per fer de l’ús de les tecnologies de la informació un instrument per millorar la connectivitat dels pacients i dels familiars, alhora que permet un accés òptim dels professionals a la informació per a la gestió.

Tríptic Pla Estratètic 2018-2022

Pla Estratègic HUSE 2018-2022

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19