Idioma:
Govern de les Illes Balears
Page
Inici / / Investigació / Presentació

Presentació

La Unitat d'Investigació de l’Hospital Universitari Son Espases està destinada a fomentar i a donar suport a la recerca realitzada per investigadors de l'Hospital. La Unitat està formada per un coordinador i per personal de suport a la recerca, tant administratiu com tècnic o metodològic.

El desembre de 2013, l’Hospital Universitari Son Espases es va convertir en el nucli de referència del nou Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa). A través de la Unitat d'Investigació, l'Hospital aporta suport tècnic, administratiu i logístic al treball que es realitza en els laboratoris i a les plataformes de l'Institut, tant per part del personal sanitari que compagina la recerca biomèdica amb l'assistència, com per part de professionals amb dedicació exclusiva a la recerca.

L'Hospital compta amb grups de recerca reconeguts per l’IdISBa que aborden diferents àrees científiques. Aquests grups estan integrats per professionals de diferents especialitats i de diferents perfils professionals, que realitzen recerca bàsica i clínica.

Grups de recerca

Grups de recerca

La Unitat d'Investigació de l’Hospital Universitari Son Espases està situada en els mòduls I i F de la planta -1 de l'edifici principal de l'Hospital i alberga les infraestructures de l’IdISBa, integrades per equipaments i per plataformes de suport a la recerca biosanitària.


Mòdul I, planta -1

Biobanc

Assajos clínics i suport metodològic

Proteòmica


Mòdul F, planta -1

Citometria

Genòmica

Microscòpia

 

Edifici S, planta -1

Estabulari i cirurgia experimental

A la planta superior de l'edifici S del recinte hospitalari, se situen les oficines de l’IdISBa, on es fa la gestió econòmica i administrativa dels projectes de recerca de l’Hospital Universitari Son Espases i de l'Institut.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19