Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Convocada la segona edició del Premi Oriol Bonnín a la recerca sobre patologia cardiocirculatòria

28 de nov. 2018
Default image

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), el Servei de Salut de les Illes Balears i l’Hospital Universitari Son Espases convoquen la segona edició del Premi Oriol Bonnín a la recerca en matèria de patologia cardiocirculatòria. El guardó, valorat en 3.000 €, està patrocinat per l’Obra Social “la Caixa”.

Hi poden participar investigadors/investigadores en patologia cardiocirculatòria que tenguin un doctorat o una llicenciatura en medicina i cirurgia o en alguna ciència afí. Els projectes presentats s’avaluaran segons la qualitat tècnica i científica i els objectius establits per l’IdISBa: promoció i coordinació del desenvolupament de programes de recerca científica (especialment els aplicats a la biomedicina i a les ciències de la salut); impuls de la recerca competitiva i de la producció científica; projecció i difusió a la societat i a l’entorn sanitari dels avanços de la recerca; impuls del desenvolupament i de la innovació referents a la salut, i investigacions rellevants per millorar la salut de la població seguint els estàndards internacionals de qualitat.

El Jurat estarà format pel director mèdic de Son Espases com a president, el cap de la Secció de Cirurgia Cardíaca com a secretari i vuit vocals. Les bases s’han publicat per mitjà d’una resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació d'Investigació Sanitària Illes Balears en el BOIB núm. 144/2017, de 25 de novembre (https://goo.gl/XVj6z3).

La cardiòloga Lidia Panelo va ser la guanyadora de la primera edició

María Lidia Panelo, cardiòloga del Grup de Fisiopatologia i Terapèutica Cardiovascular de l’IdISBa, va ser guardonada en la primera edició del Premi Oriol Bonnín per la millor recerca en patologia circulatòria pel treball titulat “Nuevo método cuantitativo ecocardiográfico para estimar la calcificación valvular aórtica basado en backscattering”. En el treball varen participar altres investigadors d’aquest Grup de l’IdISBa, concretament els cardiòlegs Carlos Fernández Palomeque i Rosa María González Colino i la radiòloga Mercedes Rodríguez Romero.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19