Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

El cupó de l’ONCE homenatja el personal de l’Hospital Universitari Son Espases

29 de set. 2021
Esta imagen ilustra que: El cupó de l’ONCE homenatja el personal de l’Hospital Universitari Son Espases

L’ONCE dedica el seu cupó de dimecres, 6 d’octubre, a homenatjar el personal de l’Hospital Universitari Son Espases en la sèrie ‘Tú eres importante’, amb la qual rendeix homenatge a les persones que treballen en els centres hospitalaris. Cinc milions i mig de cupons difondran la imatge d’aquest hospital de Palma (Mallorca).

José Vilaseca, delegat de l’ONCE, María del Carmen Soler, presidenta del Consell de l’ONCE, María del Carmen Sanclemente, directora mèdica de l’Hospital Universitari Son Espases, i Patricia Gómez, consellera de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears, han presentat aquest cupó.

L’Hospital Universitari Son Espases és un edifici públic de la ciutat de Palma. Ocupa una superfície edificada total de més de 172.000 metres quadrats i compta amb més de 800 llits, 27 quiròfans, 97 llits de crítics, 40 boxs per a l’atenció d’urgències, 230 espais per a consultes, entre altres serveis.

Obrí les portes el mes d’octubre de 2010, tot i que no començà a rebre els pacients de consultes externes fins al dia 15 de novembre del mateix any. Atén una població de més de 330.000 habitants i és l’hospital de referència que ofereix atenció d’alta especialització per a la població de les Illes Balears.

Son Espases és un hospital modern, està dotat de tecnologia sanitària d’avantguarda i compta amb recerca i amb docència pròpies. En les seves instal·lacions acull els estudis de Grau de Medicina –que imparteix la Universitat de les Illes Balears– i l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

L’activitat assistencial és el pilar fonamental del Centre. Gràcies als més de 5.100 professionals i als equips d’alta tecnologia dels quals disposa, l’Hospital du a terme anualment: 24.000 intervencions quirúrgiques, 157.000 urgències, més de mig milió de consultes amb l’especialista i registra 32.000 altes hospitalàries.

‘Tú eres importante’ és una sèrie de cupons que mostra els hospitals de referència de les 50 províncies i de les dues ciutats autònomes. L’objectiu és difondre la labor que fan aquests centres hospitalaris per millorar la salut de milions de persones, especialment en aquests moments de lluita contra el Covid-19.

El Cupó Diari de l’ONCE ofereix per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. Per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar “La Paga” de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros. Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels aproximadament 20.000 agents venedors de l’ONCE. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19