Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Els nins d’Oncopediatria de l’Hospital i Chenoa enregistren un vídeo, amb la cançó “Hoy sale el Sol”, per plantar cara a la malaltia amb un somriure

19 de nov. 2014
Esta imagen ilustra que: Els nins d’Oncopediatria de l’Hospital i Chenoa enregistren un vídeo, amb la cançó “Hoy sale el Sol”, per plantar cara a la malaltia amb un somriure

El vídeo, l’han protagonitzat 12 nins en tractament actiu de l’Hospital Universitari Son Espases i 30 més d’ASPANOB. Tots pogueren gaudir de la gravació en companyia dels nins voluntaris de Llar Dansa i del personal de l’Hospital. La cançó escollida per al vídeo es “ Hoy sale el Sol”, cantada per la artista mallorquina Chenoa, que ha cedit els drets a benefici de la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de Son Espases.

En una col·laboració desinteressada amb els pacients oncopediàtrics de Son Espases, en la qual han participat, a més dels treballadors de l’Hospital i Chenoa, Llar Dansa, Palma Pictures, Cinètica Produccions, Fundición, Concessionària Son Espases i ASPANOB, s’ha enregistrat un vídeo que pretén mostrar que per guanyar a la malaltia és necessari viure amb una actitud positiva i que els nins comptin amb el suport de tots els que els envolten.

La cançó elegida pel vídeo és “Hoy sale el Sol” cantada per l’artista mallorquina Chenoa, que ha cedit els drets a benefici de la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de Son Espases.

El vídeo, l’han protagonitzat 12 nins en tractament actiu de l’Hospital Universitari Son Espases i 30 més d’ASPANOB. Tots varen poder gaudir de l’enregistrament en companyia dels nins voluntaris de Llar Dansa i del personal assistencial de Pediatria, que s’ha implicat a fons en el projecte. El rodatge es va fer el passat mes de maig a diversos espais de l’Hospital Universitari Son Espases com: la planta d’Oncopediatria, l’Hospital de Dia, l’àrea Ambulatòria i les terrasses del centre hospitalari.

Per motius logístics i per no obstaculitzar la rutina diària del treball de l’Àrea de Pediatria, així com la recuperació dels pacients, l’enregistrament es va dur a terme en un sol dia amb el consegüent esforç que suposà per als participants, professionals sanitaris i productors del projecte.

A partir de dia 19, podreu gaudir del vídeo a l’enllaç següent:

http://youtu.be/VpeQKh5gCBE

Aquest mateix enllaç estarà disponible al Facebook i al Twitter de l’Hospital Universitari Son Espases i a altres plataformes que també es faran ressò de l’esdeveniment. L’enllaç remetrà al canal de Youtube de Chenoa, on s’ha activat un comptador del nombre de visites. D’aquesta manera cada entrada al visionat del vídeo genera una petita aportació econòmica.

Addicionalment, s’ha habilitat un compte corrent a la Fundació per a la investigació sanitària de les Illes Balears, Ramon Llull (FISIB), on es podran fer donacions per a projectes d’investigació i docència del personal del Servei d’Oncologia Pediàtrica. El contacte amb la Fundació s’ha de fer per via telefònica al telèfon 871 205 234.

Han assistit, a l’estrena del vídeo, el conseller de Salut, Martí Sansaloni, el gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Víctor Ribot, Chenoa, Germán Traver de Palma Pictures, Luis Ortas de Cinètica Produccions, Susana Aledo de Llar Dansa i Juan Manuel Gavala, supervisor de la planta d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Son Espases.

Des del centre de referència de les Illes, es vol agrair la col·laboració de totes les entitats que han participat en la producció d’aquest videoclip, així com de totes les persones que d’una manera voluntària i desinteressada han format part d’aquest il·lusionant projecte solidari.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19