Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Estudiants de l’IES Cap de Llevant de Maó visiten els Laboratoris de Son Espases

16 de nov. 2018
Esta imagen ilustra que: Estudiants de l’IES Cap de Llevant de Maó visiten els Laboratoris de Son Espases

Onze estudiants del cicle Tècnic Superior de Laboratori i Biomèdic de l’IES Cap de Llavant de Maó han visitat avui matí els laboratoris de l’Hospital Universitari Son Espases. L’objectiu de la visita ha estat en què els estudiants coneguin de primera ma el treball que desenvolupa el tècnic de laboratori, la diversitat d`aplicacions que tenen dins l’àrea sanitària, així com la projecció professional i laboral. En concret, han visitat els laboratoris d’Anàlisis Clíniques, d’Hematologia, d’Immunologia i d’Anatomia Patològica.

La subdirectora mèdica de l’Àrea de Serveis Centrals, María Hernández-Coronado; i el subdirector d’Infermeria, Juan Carlos Berdeal, acompanyats dels caps dels serveis dels laboratoris, els han donat la benvinguda.

El recorregut ha començat pel laboratori del Servei d’Anàlisis Clínics. La seva cap, Isabel Llompart, els especialistes en anàlisis clíniques, Pep Miquel Bauçà i Blanca Padal, i la coordinadora dels tècnics de laboratori, María Ángeles Martí, els han explicat el funcionament i l’organització de les àrees del Servei situades a dues plantes de l’Hospital. Els estudiants han pogut observar la complexitat d’aquest laboratori. Tot seguit, han visitat el Laboratori d’Hematologia, de la mà de la cap del Servei, Antònia Sampol, i dels hematòlegs Maria Antònia Durán i Bernardo López. Aquí han passat per la secció d’hematologia, el banc de sang i el gabinet d’afèresi on han pogut conèixer la diversitat i complexitat de les tècniques que desenvolupen.

Després d’una breu pausa, han visitat el Laboratori d’Immunologia atesos pel seu cap del Servei, Jaume Pons, i la coordinadora dels tècnics, Rosa Bascuñán, on han vist com es fan les tècniques específiques d’aquest laboratori. Han finalitzat la visita al Laboratori d’Anatomia Patològica, en el qual, el cap del Servei, Enric Serra, ha explicat el funcionament i part de les tècniques que desenvolupen així com la importància d’aquesta especialitat.On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19