Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Jornada de portes obertes a Son Espases per a futurs residents

16 de març 2018
Esta imagen ilustra que: Jornada de portes obertes a Son Espases per a futurs residents

Una trentena de persones han assistit avui matí a la segona edició de la jornada de portes obertes per a futurs residents, organitzada per la Comissió de Docència de l’Hospital Universitari Son Espases. L’objectiu de la jornada, que està adreçada als futurs residents que han de triar un centre de docència de postgrau, és donar a conèixer l’oferta de places de l’hospital de referència de les Illes Balears per a interns residents de les especialitats de biologia, farmàcia, infermeria, medicina i química. Enguany, Son Espases oferirà 47 places per a residents.

La cap d’Estudis de Son Espases, Ana Cremades, ha donat la benvinguda als assistents i els ha explicat les característiques i les instal·lacions de l’Hospital, les especialitats actuals i l’oferta docent de postgrau. Per la seva part, els assistents han tengut l’oportunitat de conversar directament amb els tutors de residents de cada categoria acreditada i plantejar-los dubtes i inquietuds.

Actualment, l’Hospital Universitari Son Espases té 32 especialitats acreditades: anàlisis clíniques, anatomia patològica, anestèsia i reanimació, angiologia i cirurgia vascular, aparell digestiu, cardiologia, cirurgia cardíaca, cirurgia general, cirurgia oral i maxil·lofacial, cirurgia ortopèdica i traumatologia, cirurgia plàstica, dermatologia, endocrinologia i nutrició, farmàcia hospitalària, hematologia i hemoteràpia, immunologia, medicina intensiva, medicina interna, medicina nuclear, microbiologia, nefrologia, neurocirurgia, neurologia, obstetrícia i ginecologia, oftalmologia, oncologia mèdica, oncologia radioteràpica, otorinolaringologia, pneumologia, radiodiagnòstic, radiofísica i urologia. A banda d’aquestes especialitats acreditades, hi ha unitats multiprofessionals associades a Son Espases: de medicina familiar i comunitària, de pediatria, de salut mental i d’infermeria obstetricoginecològica.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19