Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

La consellera Castro presenta el nou director general de Son Espases, Juan Sanz, als professionals de l’Hospital

14 de jul. 2011
Esta imagen ilustra que: La consellera Castro presenta el nou director general de Son Espases, Juan Sanz, als professionals de l’Hospital

La consellera de Salut, Família i Benestar Social, Carmen Castro, ha presentat avui matí el nou director general de Son Espases, Juan Sanz, als professionals de l’Hospital. La consellera Castro i el nou responsable de Son Espases han estat acompanyats pel fins ara director general, Luis Carretero, a qui han agraït la dedicació i la feina feta durant el temps que ha estat com a màxim responsable de l’Hospital.

Durant la presentació, la consellera de Salut, ha agraït als professionals de Son Espases els esforços fets durant el trasllat, i ha recalcat que tot i que estem en una època de restriccions, en cap cas, l’atenció sanitària als pacients es veurà afectada. En aquest sentit, ha recordat que Son Espases és la infraestructura sanitària més important de la Comunitat Autònoma, la que dóna servei a tota la població de les Illes i que té una transcendència important en l’àmbit de la salut, de la docència i de la recerca. D’altra banda, Castro ha manifestat que la seva etapa estarà marcada pel consens i la col·laboració amb els treballadors.

De la seva banda, el nou director general de Son Espases, Juan Sanz, s’ha mostrat il·lusionat en tornar a l’Hospital –va ser director de Gestió i Serveis Generals entre 1997 i 2002- i ha afirmat que treballarà conjuntament amb els professionals per prendre sempre la millor decisió i situar Son Espases a l’avantguarda dels hospitals de l’Estat.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19