Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

La Coordinació de Trasplantaments de l’Hospital aconsegueix tres donacions en asistòlia controlada en el mes de juny

1 de jul. 2016
Esta imagen ilustra que: La Coordinació de Trasplantaments de l’Hospital aconsegueix tres donacions en asistòlia controlada en el mes de juny

L’equip de Coordinació de Trasplantaments de l’Hospital ha aconseguit les tres primeres donacions en asistòlia controlada d’ençà que es va posar en marxa el programa, el març d’enguany. Totes tres s’han duit a terme durant el mes de juny, dues de les quals el mateix dia. Gràcies a aquestes tres donacions, s’han obtengut quatre ronyons, que ja han estat trasplantats a pacients, els quals actualment presenten una funció renal bona. La posada en marxa del programa de donació en asistòlia controlada suposarà un increment del nombre de donacions d’òrgans a l’Hospital i és possible gràcies a un equip multidisciplinari de professionals altament qualificats.

La donació en asistòlia permet extreure òrgans i teixits de persones que han mort a causa d’una aturada cardiorespiratòria. Fins ara es feia la donació després de la mort encefàlica, que és la més freqüent arreu de l’estat; però, en els darrers anys, el nombre de donants en estat de mort encefàlica s’ha estancat, no només a les Illes Balears sinó a tot l’estat, a causa de la millora en el control dels factors de risc cardiovascular i dels avenços en el tracte dels pacients amb patologies neuroquirúrgiques agudes.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19