Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

L'Hospital General rehabilita 8 habitacions individuals per atendre més pacients sociosanitaris

18 de gen. 2015
Esta imagen ilustra que: L'Hospital General rehabilita 8 habitacions individuals per atendre més pacients sociosanitaris

La reforma escomesa en la Segona Planta de l'Hospital General s'ha realitzat per habilitar 8 habitacions individuals i la construcció d'un nou bany assistit, més ampli, confortable i ben dotat. Així mateix, s'ha emprès el canvi de la terrassa de la planta tercera que forma la coberta de gran part de l'hospital, per evitar humitats i generar un nou espai a l'aire lliure que està a disposició dels pacients ingressats a l'Hospital. Finalment s'ha reformat la rampa d'accés a la Unitat de Rehabilitació de l'Hospital General, per facilitar l'entrada i sortida dels pacients a les sessions.

L'Hospital General ha conclòs una sèrie de reformes per millorar l'atenció als pacients sociosanitaris que han suposat una inversió de XXX euros. La més important són les obres escomeses a la segona planta, que ha permès habilitar 9 llits més a l'Hospital, que es distribueixen en 8 habitacions, la majoria d'elles individuals. Amb la reforma, aquestes habitacions s'han fet més àmplies i confortables.

A més s'ha procedit a renovar la coberta de la tercera planta de l'Hospital General. D'aquesta manera s'evita que es puguin produir humitats a les habitacions d'aquesta àrea de l'Hospital ia més s'ha habilitat la terrassa de pal·liatius de XX metres quadrats, amb vistes a la Catedral i el centre de la ciutat de Palma, que ara poden ser gaudides pels pacients ingressats a l'Hospital.

Una altra de les reformes que faciliten la feina dels professionals i el dia a dia dels pacients de l'Hospital és l'adequació de la rampa d'accessos de la Unitat de Rehabilitació perquè el seu ús sigui còmode i segur.

Paral·lelament s'ha reformat la cuina de centre sanitari que ha permès a més de modernitzar la cuina, instal·lar un nou sistema d'emplatat i cadena de fred.

Finalment, la sala d'actes de centre, que s'usa per a sessions clíniques i conferències també s'ha reformat millorant el sòl i els seients, a més de renovar el sistema audiovisual.

Noves contractacions de personal sanitari per a l'atenció de pacients a l'hospital General

Pel que fa a el personal, s'ha contractat una infermera i dos auxiliars, per prestar servei a les 8 habitacions individuals que s'han habilitat. A més, s'ha contractat un nou fisioterapeuta per cobrir la demanda de tractament en horari de tarda que permetrà assistir a 25 pacients més.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19