Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

L’Hospital Universitari Son Espases forma en Oncologia a una metgessa resident de Guinea Equatorial en el marc del Projecte europeu ISA

11 de nov. 2011
Esta imagen ilustra que: L’Hospital Universitari Son Espases forma en Oncologia a una metgessa resident de Guinea Equatorial en el marc del Projecte europeu ISA

Palma, 11 de novembre de 2011.- El Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari Son Espases està formant en aquesta especialitat a la metgessa resident guineana Rosa Nora en el marc d’un programa que s’inclou en les activitats docents del Projecte ISA (International Support Action). Precisament, l’ISA està finançat pel Setè Programa Marc de la Unió Europea.

La metgessa Rosa Nora Mañanga, que procedeix de l’Hospital Regional de Bata, en Guinea Equatorial, completarà un període de formació de 45 dies en el Servei d’Oncologia d’adults de l’Hospital Son Espases, una tasca que va començar el passat 1 de novembre i que supervisa el facultatiu Javier Martín, amb el suport dels altres membres del servei.

El contingut d’aquesta activitat formativa contempla l’estudi dels principis generals de l’oncologia i la familiarització amb els fàrmacs més importants pel tractament de les malalties oncològiques. A més, està la vessant pràctica, per diagnosticar i tractar sarcomes, tumors de mama, linfomes, leucèmies i càncer de pulmó.

L’objectiu general del programa és que la metgessa Rosa Nora Mañanga pugui donar suport en el maneig de tumors a l’Hospital Regional de Bata, que és el centre sanitari de referència en Guinea Equatorial.

En aquest programa també col·laboren associacions com Aspanob (Associació de pares de nins amb càncer de Balears) i Desenvolupament 2000 en Àfrica, que han facilitat l’allotjament i la gestió logística del trasllat i estada de la metgessa guineana a Mallorca.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19