Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases i Laboratoris Roche lliuren els ajuts per a la realització de programes nacionals i internacionals de formació continuada per a facultatius

2 de maig 2015
Esta imagen ilustra que: Son Espases i Laboratoris Roche lliuren els ajuts per a la realització de programes nacionals i internacionals de formació continuada per a facultatius

Les doctores Maria Riera Sagrera i María José Gisbert Castañer són les guanyadores de la primera convocatòria. Cadascun dels premis té una dotació de 4.000 euros i pretenen fomentar la formació continuada dels facultatius de l’Hospital Universitari Son Espases amb estades formatives, durant el 2015, per a l’aprenentatge de noves tècniques o procediments, tant mèdics com quirúrgics, en hospitals del país o de l’estranger.

El tribunal, format pel director gerent, el director mèdic, el coordinador mèdic de l’Àrea Mèdica, el subdirector mèdic de l’Àrea Quirúrgica, el coordinador mèdic de Serveis Centrals, la coordinadora de Docència i cinc representants dels caps de servei de l’Hospital Universitari Son Espases, ha decidit concedir els ajuts per a la realització de programes nacionals i internacionals de formació continuada, a les facultatives Maria Riera Sagrera i María José Gisbert Castañer.

La Dra. María Riera, del Servei de Medecina Intensiva de l’Hospital Universitari Son Espases ha presentat un projecte per a realitzar una estada formativa al National Health Service, d’Anglaterra que compta amb una amplia experiència en la utilització de la tecnologia d’Oxigenació per Membrana Extracorpòrea. L’objectiu d’aquesta iniciativa es assolir experiència en el maneig de pacients que requereixen d’aquesta tecnologia ECMO i posteriorment poder transmetre-la al personal de l’hospital, una vegada s’hagi complert l’estada d’un mes al centre Británic.

El projecte de la Dra. María Josep Gisbert, es desenvoluparà a la secció de ginecologia oncològica de l’Hospital Clínic de Barcelona, que es referència estatal i capdavanter en la realització de tècniques de laparoscòpia avançada per al tractament del càncer de cèrvix, endometri i ovari.

L’avaluació dels candidats s’ha efectuat en base als mèrits curriculars dels professionals participants, així com de l’interès que la proposta presentada pugui tenir per l’Hospital.

 
 

 

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19