Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

The Pirates Adventure presenta el seu espectacle perquè en puguin gaudir els infants hospitalitzats

6 de maig 2015
Esta imagen ilustra que: The Pirates Adventure presenta el seu espectacle perquè en puguin gaudir els infants hospitalitzats

Per segon any consecutiu, The Pirates Adventure acosten el seu espectacle als infants hospitalitzats a Son Espases. A més, els pirates han anunciat la gala benèfica del proper 16 de maig en què està previst destinar una part de la recaptació per a iniciatives d’ambientació infantil de la zona de pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases.

Els “Pirates Adventure” han visitat per segon any consecutiu els pacients de l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases. Els infants han pogut gaudir, al vestíbul de consultes externes de l’Hospital, de l’espectacle d’acrobàcies ambientat a l’univers dels pirates.

El proper 16 de maig, The Pirates Adventure organitzarà un espectacle benèfic amb l’objectiu de recaptar fons per a diferents associacions i institucions de les Balears, entre les quals es troba l’Hospital Universitari Son Espases. L’any passat ja li van donar 5.000 euros, els quals s’han destinat a l’ambientació de diferents zones de l’Àrea de Pediatria de l’hospital de referència.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19