Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Lliurament dels Premis d’Investigació a les millors publicacions

2 de febr. 2011
Esta imagen ilustra que: Lliurament dels Premis d’Investigació a les millors publicacions

Durant el 2009, els professionals de l’Hospital han publicat 205 articles d’investigació a revistes científiques, amb un factor impacte de 482,86


La Unitat d’Investigació de l’Hospital Universitari Son Espases ha lliurat els premis a les millors publicacions científiques publicades, com a reconeixement als treballs d’investigació realitzats pels professionals del centre.  El director assistencial de Son Espases, Lucio Pallarès i el president de la Comissió d’Investigació, Antonio Gutiérrez, han presentat les dades d’activitat referents a l’any 2010. Els professionals de Son Dureta / Son Espases han publicat 205 articles d’investigació a revistes científiques, amb un factor impacte de 482,86.

   

Més de 60.000€ euros per als millors treballs d’investigació

Enguany, la Comissió d’Investigació de Son Espases han atorgat 61.905,95€ euros als millors treballs d’investigació.

Amb una dotació de 3.000 euros, s’ha atorgat el premi a la millor publicació de l’Hospital al Dr. Dr. Jon Pérez Bárcena, del Servei de Medicina Intensiva, pel treball titulat Expression of Toll-Like Receptors 2 and 4 is Upregulated During Hospital Admission in Traumatic Patients. Lack of Correlation With Blunted Innate Immune Responses.

A la categoria de la millor publicació de resident, el premi de 1.500 euros ha estat per Elena Riera del Servei de Microbiologia, pel seu treball Anti-biofilm and resistance suppression activities of CXA-101 against chronic respiratory infection phenotypes of Pseudomonas aeruginosa strain PAO1 


A la categoria de la millor publicació de becari, el premi de 1.500 euros ha estat per Bartolomé Moya Cañellas i Laura Zamorano Paez, del Servei de Microbiologia, pel seu treball Affinity of the New Cephalosporin CXA-101 to 1 Penicillin-Binding 2 Proteins (PBPs) of Pseudomonas aeruginosa.

Per la seva banda, Ana García Mozo i Eva Pérez Juan, de la Unitat de Cures Intensives, han estat guardonades en la modalitat de millor publicació d’Infermeria amb 1.500 euros pels articles Desarrollo de una guía de atención a los familiares del paciente crítico, i Compatibilidad visual y física de la furosemida en mezclas intravenosas para perfusión continua.

Enguany, s’han otorgat ajudes a projectes pilot de 4.000 a 6,000 euros al Dr.  Jaume Pon de Ves, del servei d’Inmunología; al Dr. Juan Ignacio Bregante Ucedo, de Cirurgia Pediàtrica; al Dr. Javier Homar Ramírez, de Medicina Intensiva; a la Dra. Rocío Guevara de Bonis, del Biobanc. I al Dr. Bartolomé Moyá Cañellas, de Microbiologia.

Les ajudes per viatges de 1.500 euros han estat per a Javier Pierola Lopetegui (Congrés Internacional a New Orleans) i Gabriel Cabot Mesquida (Congrés Internacional a Boston)

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19