Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Professionals de Son Espases imparteixen xerrades divulgatives en els instituts per a promocionar la donació d'òrgans i teixits

31 de març 2017
Esta imagen ilustra que: Professionals de Son Espases imparteixen xerrades divulgatives en els instituts per a promocionar la donació d'òrgans i teixits

Professionals sanitaris implicats en el programa de la donació i el trasplantament d'òrgans i teixits es desplacen a instituts per a impartir xerrades divulgatives i promocionar la donació d'òrgans i teixits. Fins al moment s'han realitzat xerrades en l'IES de l'Arenal i en el Col·legi Santa Magdalena Sofía, de Palma.

Els instituts constitueixen un canal idoni per a proporcionar la informació necessària sobre la donació d'òrgans i teixits als adolescents i els professionals els conductors més adequats per a aquest fi, sempre que rebin prèviament una informació adequada en relació a aquest tema.

Amb aquestes xerrades es pretén conscienciar a la nostra societat ja des d'una edat primerenca per a en un futur poder comptar amb una població solidària i generosa pel que fa a la donació d'òrgans i teixits.

El trasplantament d'òrgans té la seva principal limitació en l'escassetat d'òrgans, sent fonamental la implicació poblacional per a aconseguir altes taxes de donació. En aquest context, l'actitud cap a la donació d'òrgans dels adolescents és fonamental, ja que condicionarà les taxes de donació en el futur.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19