Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Professionals de Son Espases, premiats en el 7è Congrés Nacional de l’Associació d’Administratius de la Salut

18 d’oct. 2021
Esta imagen ilustra que: Professionals de Son Espases, premiats en el 7è Congrés Nacional de l’Associació d’Administratius de la Salut

Professionals de l’Hospital Universitari Son Espases han estat guardonats en el 7è Congrés Nacional de l’Associació d’Administratius de la Salut (AAS), que ha tingut lloc a Conca del 14 al 16 d’octubre. Concretament, s’han obtingut el tercer premi a la millor Comunicació Oral i el segon premi al millor Pòster.

Els professionals del Servei de Facturació, Cobraments i Concerts han estat guardonats amb la tercera millor Comunicació Oral pel treball titulat “Administratius de la Salut, el seu paper en els serveis No Sanitaris”. Les autores d’aquest treball, Mª Josefa Castro de la Fuente i Francisca Cortinas Martínez, analitzen i posen en valor aquests serveis que, si bé no són massa coneguts pels usuaris i, fins i tot, per altres professionals de l’Hospital, esdevenen l’eix vertebrador de l’organització, i el seu paper és cabdal pel bon funcionament. Una tasca imprescindible que ha estat molt visible, per exemple, durant la pandèmia de la COVID-19 (compra de material i emmagatzematge, tramitació d’expedients, contractació de personal, execució del pressupost, etc.).

En concret, el treball fa menció als serveis d’Assessoria Jurídica, Contractació, Logística i Compres, Inversions, Control de Gestió, Gestió Econòmica, Personal i Recursos Humans i Facturació i Cobraments.

Per la seva part, professionals del Servei de Targeta Sanitària de l’IB-Salut i del Servei d’Admissió de Son Espases han estat guardonats amb el segon premi al millor pòster. Sota el títol “Gestió de duplicitats en el Sistema d’Informació Poblacional de les Illes Balears. Cohesió en la fusió de registres i històries clíniques”, les autores del treball, María García Suau, María de los Ángeles Saturnino Díaz i Adela Alonso Ramon, expliquen la importància d’evitar la fragmentació de la història clínica i la duplicitat d’informació en el registre del ciutadà en el Sistema Nacional de Salut i en les bases de dades pròpies de cada hospital i de l’atenció primària.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19