Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases convoca la segona edició del Concurs de Relats Curts

31 de jul. 2019
Esta imagen ilustra que: Son Espases convoca la segona edició del Concurs de Relats Curts

Atès l’èxit que va tenir l’any passat, l’Hospital Universitari Son Espases ha convocat la segona edició del Concurs de Relats Curts, al qual poden concórrer tant el personal del centre hospitalari com els usuaris. El termini per participar-hi venç el 31 d’octubre a les 23.59 hores. Enguany també s’hi pot participar per mitjà de la xarxa social Twitter; per fer-ho basta escriure una història sobre Son Espases amb un màxim de 280 caràcters utilitzant l’etiqueta #Relat HUSE.

 Els requisits per participar en el II Concurs de Relats Curts de Son Espases són que el relat ha de ser una creació original de la persona participant i que no pot superar les 500 paraules, sense comptar-hi el títol. Es pot presentar en qualsevol de les dues llengües oficials de les Illes Balears i la temàtica del relat és lliure, però no pot ser contrària al bon nom, al prestigi o a la imatge de Son Espases, i el relat tampoc no es pot utilitzar com a mitjà publicitari de cap producte o servei.

 Les persones participants han d’enviar el relat emplenant el formulari allotjat en el portal web de Son Espases (www.hospitalsonespases.es) o directament des de la pàgina web es.surveymonkey.com/r/relats2019_huse. A més del títol i del text, cal consignar-hi un pseudònim i un número de telèfon de contacte. El Jurat concedirà quatre premis, que consisteixen en sengles llibres electrònics, i quatre accèssits, i farà pública la decisió el 29 de novembre.

 També s’hi pot participar a Twitter, amb l’etiqueta #RelatHUSE

Enguany incorporam l’ús de les xarxes socials. Per participar en el concurs a Twitter basta escriure una història relacionada amb Son Espases amb un màxim de 280 caràcters i amb l’etiqueta #RelatHUSE, en qualsevol de les dues llengües oficials (català o castellà). El Jurat publicarà el nom de la persona guanyadora el 29 de novembre de 2019; el premi serà un llibre electrònic.

 Èxit de participació en la primera edició, amb 120 relats presentats

Un total de 120 relats varen participar en la primera edició del Concurs de Relats Curts de l’Hospital. En concret, s’hi varen presentar 51 textos en la categoria de personal de Son Espases (7 en català i 44 en castellà) i 69 en la categoria d’usuaris (22 en català i 47 en castellà).

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19