Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases habilita una sala de radiologia a Urgències per reduir el temps d’espera

5 de gen. 2017
Esta imagen ilustra que: Son Espases habilita una sala de radiologia a Urgències per reduir el temps d’espera

L’Hospital Universitari Son Espases ha implantat una sala de radiologia convencional al Servei d’Urgències. L’objectiu d’aquesta mesura, impulsada pels serveis d’Urgències i de Radiologia, és reduir el temps d’espera de les urgències, ja que s’evita haver de traslladar els pacients. És a dir, fins ara els pacients que acudien a Urgències i se’ls havia de fer una radiografia convencional s’havien de desplaçar fins al Servei de Radiologia, cosa que feia que l’atenció es demoràs. D’ençà que es va habilitar la sala de radiologia al Servei d’Urgències, el mes de maig de 2016, s’hi han fet més de quinze mil exploracions, principalment de tòrax i d’abdomen.

El perfil del pacient és un adult que acudeix al Servei d’Urgències per un procés lleu, majoritàriament per una patologia traumàtica o per processos infecciosos respiratoris (prioritat 4 i 5 de triatge).

Amb aquesta mesura d’eficiència, les sales de radiologia convencional del Servei de Radiologia han atès set mil pacients més, ja que ara ja no hi acudeixen els que eren derivats des d’Urgències. La sala està oberta cada dia entre les 8.00 i les 22.00 h. Un tècnic de radiodiagnòstic és el responsable de fer les exploracions radiològiques i els metges d’urgències en poden veure els resultats immediatament per mitjà d’un visor d’imatge accessible des de qualsevol ordinador de l’Hospital.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19